Vala

Quhet Enea dhe është fëmija më i vogël i çiftit të njohur Nysret Muçiqi e Merita Spahiu. Ena e ëmbël tashmë është rritur, shkruan “Kosovarja”.

Enea Muçiqi duket shumë ndryshe nga motra e madhe Albiona, e cila është më femërore, ka dëshirë të vishet në mënyrë ekstravagante, e madje i pëlqen të ekspozohet.

Enea, duket e tërhequr, pa dashjen e dëshirën të bije në sy, të mos kaloj pa u vënë re, shkruan “Kosovarja”.

Është nëna e saj, Merita, ajo e cila kohë pas kohe poston foto pranë të bijës, e cila dita ditës po bëhet edhe më e bukur, e po ia kalon edhe motrës së madhe.

MUND TË JU PËLQEJNË