Vala

Vajza e Shyhretes, Engjëllusha po vazhdon të mbetet më e kërkuara për publikun, shkruan Kosovarja.

Emri saj është mediatizuar aq shumë, saqë është e pamundur të ikë nga syri i mediave ndonjë lëvizje që ajo bën.

Përkundër të gjitha angazhimeve, ajo gjen kohë edhe për familjen e saj.

E pikërisht sot, ka nisur ditën me vëllaun Leartin dhe nipin e saj Matinin që ajo ndryshe e quan “Dundi”.

Natyrisht,ti hapësh sytë pranë njerëzve që i do dhe të duan, është vetë lumturia./Kosovarja/.

MUND TË JU PËLQEJNË