Vala

Me që është këngëtare shumë e kërkuar dhe shumë e komentuar për çdo lëvizje që bën, ka shumë koncerte dhe organizime gjë që ndonjëherë duhet lënë anash edhe më të dashurit, shkruan Kosovarja.

Edhe pse ajo ndanë kohën dhe përkushtimin maksimal për djalin e saj Tianin, ndonjëherë karriera e kërkon që të jetë më larg.

Në rrjetet sociale kishte njoftuar se do jetë në Zvicërr për performancën e radhës, e pastaj me anë të një imazhi të bashkëshortit dhe djalit e kishte shprehur mungesën e tyre.

Duket se Tuna është mësuar keq duke mos e lënë vogëlushin asnjëherë vetëm./Kosovarja/

 

MUND TË JU PËLQEJNË