Vala

Trendi më i ri, dhe më i aktivizuar, tani po kaplohet nga shumë fytyra publike, e i cili është “10yearschallenge”.

Të shumtë janë artistët që janë bërë pjesë e kësaj, ku ndër ta është dhe aktorja dhe njëkohësisht producentja më e mirënjohur, Teuta Krasniqi, shkruan Kosovarja.

Ajo nëpërmjet faqes së saj Instagram, ka zbuluar dy imazhe të papublikuara më parë, ku fotografi paraprake e shfaqte atë, një vajzë të urtë, të çiltër dhe mjaft çapkëne.

Por, këtu gjithsesi nuk anashkalohet ndryshimi i saj, pasi ajo ka ndryshuar shumë dhe viti 2019 e ktheu atë nga një vajzë seriozë, në një llafazane, pozivitve, e mbi të gjitha më të pashmen. /Kosovarja/

Loading...

MUND TË JU PËLQEJNË