Që të dyja janë shumë të suksesshme dhe të komentuara në fusha të ndryshme, njëra në aktrim e tjetra në modeling, shkruan Kosovarja.

Jeta e tyre private është në fokus të medieve që një kohë bukur të gjatë dhe vazhdojnë të ndiqen nga numri I madh I adhuruesve në çdo hap që bëjnë.

Madje, mes vete janë shoqe edhe në rrjetet sociale dhe së fundmi në një intervistë të realizuar Afrona është shprehur se takohet shpesh me Teutën.

E në instagram, shpeshherë i pëlqejnë edhe imazhet njëra-tjetrës, duke lënë kështu që të kuptohet raporti mjaftë i ngushtë idyshes në fjalë./Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË