Vala

Shumë femra duan që të kenë flokë të gjatë dhe të dendur në një kohë të shkurtër, por kjo nuk arrihet me magji.

Floku është konsideruar si gjysma e bukurisë së një femre dhe për rrjedhojë duhet të kujdeseni për të. Flokët zgjaten 1cm në muaj por nqs kjo nuk është e pamjaftueshme për ju atëherë mund të kontribuoni në rritjen e tyre.

Si fillim duhet të ushqeheni mirë. Ushqime si salmoni,që përmbajnë omega3 gjithashtu dhe antioksidantë ndalojnë rënien e flokëve dhe ndohmojnë në rritjen e tyre.

Kujdesuni për skalpin tuaj: Përdorni produkte që ju mundësojnë një skalp të shëndetshëm dhe flokët tuaja do të rriten më shpejt.

Lërini të qetë: Ndonjëherë bëni mirë t’i lini flokët tuaja të pushojnë nga krehjet dhe stilimi i shpeshtë.

Duhet të keni parasysh gjithashtua të shmangni zgjatjen me extensions, ti lyeni me ngjyra të errëta pasi të jesh bjonde gjithë kohës i dëmton flokët tepër dhe t’i trajtoni të paktën një herë në javë me maska të ndryshme.

MUND TË JU PËLQEJNË