Vala

Janë bashkëpunëtorë mjaft të suksesshëm, dhe sollën hitet më të mëdha në vend.

Janë këta Shyhrete Behluli dhe Gold Ag, të cilët përveç punës kolegiale, ata gëzojnë edhe një relacion të shkëlqyer, shkruan Kosovarja.

Meqë të gjithë e morëm vesh vizitën që i bëri Gold Ag, Medinës, atëherë ralla i erdhi edhe një detaji tjetër pikërisht në ditën e sotme.

Ishte dhurata simbolike posaçërisht nga reperi për Shyhreten, e cila padyshim emocionet e saj nuk kishte si ti shrehte më mirë, përveç përmes një mbishkrimi “Faleminderit Arian Agushi”.

Deri më tani, dyshja e famshme numërojnë tri projekte të finalizuara së bashku, ku edhe ia panë hajrin njëri tjetrit për këto bashkëpunime. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË