Ajo është një fytyrë tashmë shumë e njohu dhe shumë e suksesshme në fushën e biznesit, shkruan Kosovarja.

Ështëtejet aktive në rrjetet sociale dhe u njoh që nga martesa e Leartës me Kushtrimin.

Neca Ternava është kunata e Leartës e cila është tejet e lidhur me familjen e bashkëshortit, e këtë gjë e ka dëshmuar edhe kësaj here me komentin që ka lënë në
fotografinë e tyre.

Se për çfarë është fjala, mësojeni në foton që vijon./Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË