Gjetja e kuizeve të reja, online ose në revista, është një nga gjërat e mia të preferuara tani që unë jam më i vjetër.

Kush e di? Ndoshta mënyra se si teknologjia bën çdo gjë të lehtë në ditët tona, na detyron të përpiqemi të gjejmë mënyra të reja për të mbajtur trurin tonë në formë. Është e rëndësishme për të ushtruar mendjen shpesh, transmeton lajmi.net.

Ky mister optik (më poshtë) më bëri të lodhja pak kokën time për një kohë para se të gjeja përgjigjen!

Kuizet, lojërat, sudoku, fjalëkryq, iluzionet optike dhe problemet e matematikës janë mënyra për të rritur trurin.

Ndonjëherë është e shpejtë dhe e lehtë, dhe herë të tjera ajo merr kohë për të gjetur atë që duket e qartë.

Vetëm 3 nga 10 e gjetën përgjigjen

Kjo fotografi është e mbushur me gjashta, si dhe disa 8 të fshehur. A mund të kuptoni se sa 8 janë në foto? Oh, dhe ju keni vetëm 10 sekonda – mjaft sfidë!

Mirë, keni 10 sekonda – sa 8 mund të gjeni ?!

Përgjigja e saktë është 8, ka tetë 8 në foto !

MUND TË JU PËLQEJNË