Vala

Jo të gjitha lidhjet funksionojnë, dhe kështu pas një ndarje gjithmonë krijohet një zbrazëti dhe një boshllëk që mendon se askush nuk mund ta plotësoj.

Madje në shumë raste pas ndarjes njerëzit bien në depresion të thellë.

Kjo gjendje pas ndarjes zakonisht kalohet me kohën, duke kaluar sa më shumë kohë me njerëz të rrethi shoqëror, si dhe me familje.

Por shenjat paralajmëruese që keni kaluar atë fazë, dhe jeni gati për një lidhje të re janë: kur flisni për të kaluarën dhe nuk keni emocione negative, nuk keni frik nga vetmia, njofton Klan Kosova.

Po ashtu dhe kur ndiheni të qetë kur shikoni çifte të tjera, dëshira për të njohur njerëz të ri, si dhe më e rëndësishmja gatishmëria për të dhuruar dashuri.

MUND TË JU PËLQEJNË