Vala

Të bukura, me zë të ëmbël, të kompletuara këto janë motrat Mustafa, shkruan Kosovarja.

Safetja dhe Sehidja janë ato që nga paraqitja e tyre e parë skenike u bënë të dashura për publikun, me këmgët popullore duke ngulur rrënjë thellësisht në zemrat e tyre.

Jeta private e Safetes u përfol mjaft shumë nëpër media, por si një grua e fuqishme arriti ti bëjë ballë sfidave të jetës.

Edhe pse rrallë na prezanton me bashkëshortin e saj,sot ajo ka vendos ta shfaq ashiqare se sa e lumtur është në krahët e tij.

Ehpo, ç’të themi tjetër, një zonjë sikur Safetja natyrisht që meriton të jetë e lumtur./Kosovarja/.

MUND TË JU PËLQEJNË