Vala

Shumica prej nesh kanë punën që e bëjnë ulur tër ditën. Dhe një herë ne kemi një kohë të lirë, prandaj edhe kërkojmë të argëtohemi.
Ne thjesht nuk lëvizim mjaftueshëm. Por një problem po aq i madh është se teknologjia ka marrë përsipër jetën tonë të përditshme. Së shpejti, vështirë se duhet të mendojmë për veten, pasi që kompjuterat dhe smartphonet kryejnë pjesën më të madhe të punës sonë për ne.

Kjo është arsyeja pse mund të jetë aq gjallëruese për të marrë një pushim nga puna ose duke shikuar TV, dhe rifreskoni mendjen tuaj me një lloj stimulimi të ndryshëm, transmeton lajmi.net.

Testi argëtues më poshtë është një shembull i shkëlqyer i vetëm kësaj. Është shumë e thjeshtë dhe vetëm disa momente duhet të bëhen. Por me të vërtetë aktivizon trurin tuaj dhe ju bën të përqendroheni për një kohë.

Më poshtë është një imazh me shumë numra 8 në të. Por ka disa shkronja B të fshehur në det të numrave – sfida është për të gjetur se sa!

Shumica e njerëzve dështojnë
Ky test është një mënyrë për të ushtruar koordinimin e syve të trurit. Unë mendoj se shumica e njerëzve mund ta zgjidhin këtë nëse kanë gjithë ditën – por gjëja është, ju keni vetëm 10 sekonda. Afati kohor shkakton që shumica e njerëzve të dështojnë sfidën në përpjekjen e tyre të parë.

Tani, ju uroj fat të mirë! Sa B mund të gjeni në këtë imazh? Gati, vendosni dhe shkoni!

Le të shohim se si vepruat! Siç u përmend më parë, shumë pak njerëz e gjejnë saktë në përpjekjen e tyre të parë për shkak se kanë vetëm 10 sekonda. Duhet të pranoj që nuk kam arritur t’i vë në dukje të gjitha!

Shihni më poshtë për çelësin e përgjigjes me të gjithë B-të të shënjuar me ngjyrë të kuqe.

MUND TË JU PËLQEJNË