Vala

Nëse e kaloni pjesën më të madhe të ditës duke punuar në kompjuter dhe pastaj mbrëmjet në telefon – dhimbja e qafës, shpinës dhe pjesëve të krahut mund bëhet problem i vazhdueshëm.

Qëndrimi ulur i bën shumë dëm shëndetit tuaj: muskujt tuaj bëhen më të ngurtë, mund të keni mpirje dhe therje të vazhdueshme.

Më poshtë janë disa ushtrime të thjeshta që mund ta lehtësojnë dhimbjen tuaj.
MUND TË JU PËLQEJNË