Vala

Megjithëse mund të stigmatizohet në ndonjë shoqëri më konservative dhe të mos bisedohet në lidhje me të, duhet bërë më dije se përfitimet shëndetësore që arrin një grua nëpërmjet këtij procesi intim janë të jashtëzakonshme.

Përfitimet shëndetësore nisin nga largimi dhe reduktimi i stresit, për të përfunduar tek nxitja e qarkullimit të gjakut, të gjitha këto të arritura falë një procesi mjaft të thjeshtë, transmeton lajmi.

Afshi i mëngjesit
Ekspertët e seksit kanë arritur përfundimin se mëngjesi është momenti i përkryer për t’u masturbuar për gratë.

Fillimisht, do të përqëndroheni më shumë në punë, si dhe fytyra juaj do të shkëlqejë më shumë.

Gjatë menstruacioneve
Mund t’iu duket e shpifur, por masturbimi gjatë menstruacioneve është një domosdoshmëri ngase redukton dhimbjet.

Vakti i mesnatës
Kur përjetoni orgazmë, ju lironi dy hormone që quhen dopaminë dhe oxytoksin, të cilat të bëjnë të lumtur dhe ofrojnë ndjesinë e lodhjes në të njëjtën kohë.

MUND TË JU PËLQEJNË