Vala

Prezantuesja e njohur e programit të mëngjesit në T7, Kaltrina Mikushnica, karrierën e bujshme po e drejton siç është më së miri.

Ajo si me profesion, ashtu edhe personalisht, po iu përshtatet shijeve të publikut, duke i goditur ata në pikën e tyre me veprimet e saj, pa asnjë lloj skandali, shkruan Kosovarja.

E tillë u tregua edhe sot, duke vënë në pah edhe një herë shkëlqimin dhe bukurinë e saj, e cila përkundër faktit të shtatzanisë, vetëm sa iu është shtuar perfeksionimi i bukurisë.

E ëmbël, pozitive, me bukuri të rrallë, Kaltrina po ia di bukur fort rendin për të mbajtur nxitjen e vëmendjes në nivel. /Kosovarja/

 

MUND TË JU PËLQEJNË