Patris Berisha është muzikant i njohur, por fama nuk i erdhi si artist, por si i dashuri i Tunës, e më pas bashkëshorti i saj, shkruan “Kosovarja”.

Lidhja e Patrisit kaloj nëpër shumë kundërthënje, e një ndër ata që u duk se doli kundër lidhjes së tij me Tunen, ishte edhe vëllai i Patrisit, Roberti.

E, megjithatë, vetë Patrisi deklaroj se Tuna dhe i biri i tij janë mbi të gjitha për të. Pra, ai nuk është lëkundur nga fjalët, shkruan “Kosovarja”.

Ama, kjo kukull duket se e ka tundur, andaj është edhe fotografuar me të.

Epo, ndryshe nga gruaja, kukulla nuk flet./Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË