Vala

Enxa Haxhia emër ky që ndoshta vite më parë askujt nuk do ja merrte mëndja se do arrinte këtë sukses të cilin ajo po e shijon çdo ditë e më shumë, shkruan Kosovarja.

Ndoshta dikush nuk është se e veçoj vokalin e saj por ajo sot bindshëm po korr sukses e nga e gjithë kjo është një vajzë që thënë tabu por edhe hap rrugë për shumë artistë të tjerë e që e bëjnë atë që Enca shpesh gjykohet. Është ajo vajza e cila merr atë që do është këmbngulse pavarësisht se klanet muzikore tentojnë që ta lënë nën hije por ajo di të ia dalë dhe të renditet të këngëtaret e suksesshëm.

Këngëtarja shpesh vihet ne fokus për linjat trupore apo përdorim ‘photoshopi’ e për të pak rëndësi kanë këto fjalë, vazhdon pa u ndalur duke sjell përplot imazhe nga ato normale deri ën ato provokuese.
Është edhe kjo e fundit e Encës shumë e çuditshme fytyrën e mbuluar me tatuazhe ndërsa dhembet me ngjyra të ndryshme e këtë si duket këngëtarja e ka bërë nëpërmjet efekteve të aplikacioneve ne telefon. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË