Sahidja dhe Safetja, janë më të dashurat për publikun, dhe ndër këngëtaret më të suksesshmet deri tani.

Për vite me rrallë, kanë qenë të perfolura jo vetëm për muzikën që kultivojnë, por edhe për jetën e tyrë private.

 

Këtë të fundit, e kanë ruajtur me një xhelozi të madhe , pasi që jo shumë shpesh i kemi parë duke publikuar familjen e tyre e sidomos bashkëshortët.

E këtë herë si asnjëherë më parë, vendosën të veprojnë më ndryshe se zakonisht, duke publikuar fotografi karshi tyre.

Sahidja dhe Safetja, erdhën krahë për krahë me burrat e tyre, dhe dukej se po i bënin njëra tjetrës konkurrencë se kush ka burrin më të bukur.

Çfarë po mendoni ju, cili më shumë po mbizotëron këtu, për nga bukuria? /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË