Vala

Nuk ka diskutim se është qenia më e dashur, është prehri më i ëmbël, dhe ngrohtësia shpirtërore dhe udhërrëfyesja më e mirë në jetë, shkruan Kosovarja.

Është shumë e rëndësishme prania e nënës në jetën tënde, por shpesh fati nuk është më të gjithë I mirë, pasi që disa fëmijë rritën në mungesë të saj siç edhe është rasti I Morenës që ajo humbi nënë në moshe të vogël.
Ajo dhe gjithë ata që humbën prindërit e tyre në mosha të ndryshme apo nga fatkeqësi të ndryshme kujtohen me shumë mall, aq shumë mungojnë dhe se në jetë asgjë nuk mund të zëvendëson ata.

Edhe kur jeta të dhuron shumëçka të bukur është një gjë shumë e shtrenjtë që ndjen zbarztësi në jetë që nuk e përmbush asgjë.
Morena shpesh kujton nënën me imazhe të ndryshme, kushtoj edhe këngën ajo kudo është me te, këngëtarja ka dhe tatuazhin me emrin ‘Nënë’.
Nëna Lule sot ka ditëlindjen e vajza e saj me një imazh kaq të bukur ky me një gjysmë të fotografisë së saj dhe të nënës ajo ka formuar portret të plot. Me këtë fjalë ka uruar nënën e ndjerë,’Urime ditëlindjen gjysma tjetër e imja’. /Kosovarja/

 

 

 

MUND TË JU PËLQEJNË