Vala

Erxhina është në pritje të fëmijës dhe tani çifti vijnë në një pozë shumë të bukur.

Së fundi, Miloti ka publikuar një imazh bashkë me bashkëshorten e tij, ata po duken tejet të lumtur.

Erxhina, e veshur me një fustan të zi ka zbuluar barkun e fryrë teksa atë e mban Miloti.

Nga ana e muzikës, Miloti së fundi ka publikuar bashkëpunimin e radhës me motrën e tij, Edona Llalloshi.

MUND TË JU PËLQEJNË