Vala

Shembull për gjininë femërore, e dalluar dhe e veçantë në çdo detaj.

Pa dyshim, që këto tipare i përmbush këngëtarja e njohur, Mihrije Braha, shkruan “Kosovarja”.

Më e reja foto e saj, nuk e përmbledh asnjë koment ta përshkruaj bukurinë dhe sharmin e Mihrijes.

Vërtetë të lë në dilemë dhe të mos besosh për moshën që e ka, as në numrin e viteve që ka treguar kur është pyetur nëpër intervista.

E, çka mund të themi, përveç asaj lum Naimi që e ka grua, Mihrija shkon vetëm duke u rinuar. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË