Vala

Keni vështirësi të përdorni fjalë që mund të ndezin partnerin tuaj? Më poshtë gjeni fjalët që meshkujt urrejnë të dëgjojnë gjatë aktit intim.

Meqenëse që të folurit pistë është një metodë jashtëzakonisht efektive për ndezje seksuale, ka disa fjali që nuk duhet të thuash kur jeni në mes të aktit, transmeton lajmi.net.

Daily Star Online kohët e fundit u kërkoi meshkujve të thonë atë që urrejnë të dëgjojnë në dhomën e gjumit.

Një sondazh i 3.500 lexuesve zbuloi katër fjalët që mbysin dëshirën seksuale.

“A e ke futur akoma?” ishte fraza që konsiderohej si “vrasës” i dëshirës për seks gjatë aktit.

Ndërkaq, të tjerat përfshinin: a je gati për ta kryer, mos bëjë aq shumë zhurmë dhe ndali dritat

MUND TË JU PËLQEJNË