Vala

Për të ishte një datë e veçantë, me ç’rast ishte ditëlindja ajo e cila ia bëri një ditë të paharruar.

Pranoi urime nga të të ndryshmet, e të pakta nuk ishin as dhuratat që ajo morri me rastin e kësaj date, shkruan Kosovarja.

Padyshim, që krahas këtyre surprizave të shumta, rendin e kishe edhe tortja që ta përmbyllte ditën e Shyhretes ashtu edhe siç e do zakoni.

Ajo publikoi fotografinë e fundit dhe përballë saj gjindej një torte glamuroze, ku edhe shfrytëzoi kohën për ti falenderuar të gjithë për urimet që iu bënë asaj.

Ani pse mbushi të 57-tat këto vite janë vetëm numra për të, për çka edhe po na dëshmon këtë dita ditës. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË