Vala

Përkundër angazhimeve që ajo has në karrierën muzikore, nuk po ndalet së realizuari fotosesionesh nga më të ndryshmet.

Kida, së fundmi është prezantuar edhe me një set fotografik, të cilin e ka realizuar përreth një ambienti me dëborë.

Temperatura e ulëta nuk e ndaluan që të sjellë këto imazhe duke zbuluar më shumë kraharorët, e që dukej goxha në formë.

Këngëtarja përveç që po karakterizohet nga sjellja e këtyre seteve që tashmë nuk po janë të rralla në llogarinë e saj, është pozitiviteti dhe dashuria e saj ndaj publikut që po e bën të kërkuar atë në çdo çast.

E vitim që lam pas, ajo korri suksese të njëpasnjëshme më projektet që i sjelli frymës muzikore. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË