Vala

Labinot Gashi dhe gruaja e tij Qëndresa po vazhdojnë të jenë shumë të përfolur në publik.

Ata para pak muajsh u bënë prindër për herë të parë dhe vajzën e tyre e kanë quajtur Rroa.

Qëndresa pas lindjes është përkushtuar vetëm në vajzën e saj.

Mirëpo sot, ajo dhe Labi kanë shkuar në një festë, e me këtë pamje po shkëlqen.

MUND TË JU PËLQEJNË