Vala

Është përmendur gjithmonë, për relacionet e mrekullueshme, që ka me kolegët.

Është fjalë për këngëtaren e njohur nga Shqipëria, Lorin, emri i së cilës, nuk është shtypur kurrë për ndonjë skandal me kolegët, përkundrazi është shembull i një kolegeje mjaft të mirë.

Me këtë ritëm po vazhdon ende, e nga imazhi i fundit i saj do të bindeni ende më shumë për këto fjalë.

E shfaqur me këngëtaren tashmë të njohur për ne, Rina Ramadanin, ajo u paraqit duke e puthur në faqe e madje duke e quajtur “Dashuri”.

Po kush do ta bënte këtë veprim të tillë sot, pasi sot xhelozia dhe konkurenca ndërmjet këngëtareve po rritet gjithnjë e më shumë. /Kosovarja/

Loading...

MUND TË JU PËLQEJNË