Bora e rënë ditëve të fundit në Kosovë ka vështirësuar komunikacionin dhe po ashtu qarkullimin e këmbësorëve në trotuare.

E një ankesë për mos pastrim të rrugëve nga bora e ka pasur edhe një studente, e cila i ka shtruar edhe një pyetje kryetarit të Prishtinës, Shpend Ahmeti.

“Nese une thena n’midis tu ec neper trotuare n’Prishtine a shkon ShpendA me mi kry provimet e afatit t’janarit” ka qenë pyetja e studentes e cila nuk ka mbetur pa një përgjigje nga Shpendi.

I pari i Prishtinës nuk ka pasur asnjë koment përveç pyetjes se në çfarë lënde duhet ai të hyjë nëse ndodh diçka e tillë.

MUND TË JU PËLQEJNË