Vala

Një shenjë është e veçantë dhe njerëzit e lindur në këtë shenjë nuk mund t’i harroni lehtë.

Argëtimi me ta është ngarje e egër. Me ta do t’i kaloni ditët më të mirë e më të këqija në jetë. Dhe gjithmonë do të doni prapë.

Ka aftësinë e të lexuarit të mendimeve dhe do t’ju njohë shpejt. Janë kontrollorë të shkëlqyeshëm, do të bëni ashtu si u thonë dhe nuk do të jeni të vetëdijshëm për këtë.

Ua thotë të vërtetën në sy. Mbrehtësia e tij nuk i përshtatet secilit.

Kjo shenjë është padron në punë e në shtrat. Gjithmonë ndërmerr iniciativë.

Është kokëfortë, besnik, ndonjëherë i mundimshëm.

Shkaku i tij duhet të përpiqeni, por do t’ia vlejë.

Fjala është për Akrepin.

MUND TË JU PËLQEJNË