Aktor i dëshmuar në teatër, film, seri dhe kudo. Aspak i mediatizuar, por gjithmonë i angazhuar, shkruan “Kosovarja”.

Për Luan Jahen duket se ka punë përherë. Ai, është ndër aktorët më të pëlqyer të regjisorëve, sigurisht për shkak të aftësive dhe karizmes.

Luan Jaha nuk ka pëlqyer që të flas shpesh në media. Madje, është ndër aktorët më të pa ekspozuar, shkruan “Kosovarja”.

Dhe, jetën private përherë e ka mbajtur larg syrit kureshtar të publikut. Por, siç kuptojmë, ai është shumë rehat në këtë pikë.

Publikojmë një foto shumë të bukur të aktorit, ku shihet i lumtur pranë të shoqes, Violetes./Kosovarja/

Loading...

MUND TË JU PËLQEJNË