Vala

Dikur gazetar, tani Deputet i Kuvendit të Kosovës. Ai, është ndër politikanët më kontrovers, por edhe më të drejtpërdrejt njëkohësisht, shkruan “Kosovarja”.

Milaim Zeka për një kohë të gjatë është gjatë gjithë kohës në qendër të vëmendjes, herë për deklaratat, vendimet dhe shumë gjëra që kanë të bëjnë me të.

As jeta private e gazetarit dhe politikanit nuk ka mbetë larg vëmendjes së njerëzve. Shpesh është komentuar edhe ky segment.

Ai, ka folur edhe vetë për jetën bashkëshortore.

Zeka ka thënë se shprehja më fyese sipas tij është “Dajaku ka dal prej xhenetit”. Ai, është i mendimit se kurrë nuk duhet ushtruar dhunë ndaj grave./Kosovarja/

Loading...

MUND TË JU PËLQEJNË