Vala

Është ikonë e muzikës popullore, këngëtar i mrekullueshëm që konsiderohet bilbil i muzikës, shkruan “Kosovarja”.

Ismet Peja ndonëse i ka kaluar të 80-tat, ende është i pranishëm në jetën kulturore. Ai, këndon në koncerte e mbrëmje të ndryshme.

Këngëtari po jeton mes Prishtinës dhe Gjakovës dhe ndonëse në moshë të shtyer ai është mjaftë sportiv, si në këtë foto, shkruan “Kosovarja”.

Këngëtari Ismet Peja pak kohë më parë e ka humbur të shoqen dhe kjo ishte një goditje mjaftë e madhe për të. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË