Dimri paraqet disa vështirësi për kujdesin ndaj lëkurës, fytyrës, flokëve dhe buzëve.

Për shkak të motit më të ftohtë kujdesi duhet shtuar, andaj edhe është mirë t’i dini disa këshilla për këtë.

Disa këshilla janë si vijon:

Kujdesuni që të përdorni mjaftueshëm përbërës të lëngshëm që të mos u thahet fytyra,

Përdorni terapi me vaj të ullirit, qoftë për flokë apo edhe ndonjë maskë për fytyrë,

Për dush mos përdorni ujë të nxehtë, preferohet uji i vakët, ose në fund të dushit edhe më i ftohtë.

MUND TË JU PËLQEJNË