Vala

Sarkazma përdorët në një formë demaskimi për persona , individ të caktuar për t’i goditur, si veset të metat e tyre apo të një shoqërie, parazit të ndryshëm apo edhe klasat shfrytëzuese të cilat sot janë ngado, shkruan Kosovarja.

E si duket këngëtarja në mënyrë ironike ka përdorë këtë sarkazëm duke sulmuar dhe duke shpreh përbuzje për personat që ajo drejton me anë të këtij publikimi , ‘Sarkazëm aftësi për të fyer idiotët pa e kuptuar atë’. Adelina shpesh ndodh të këtë të tilla reagime duke shpreh pakënaqësinë në njerëzit që takon apo hasë gjatë ditëve në vazhdimësi.

Këngëtarja ndryshe këtë verë ka qenë e angazhuar maksimalisht më koncerte nëpër vende të ndryshme, sigurisht nuk mungoi edhe projekti i cili bëri bujë të madhe dhe që mbante një mesazh të bukur brenda, ishte kjo kënga ‘T’IQJA’ e cila vazhdon edhe më tej të mbetet njëra nga këngët shumë të pëlqyera. /Kosovarja/

 

 

MUND TË JU PËLQEJNË