Vala

Diskutohet poshtë e lartë bashkëshortja e tij, e shumë më rrallë vetë ai. Kushtrim Salihu në krahasim me të shoqen, është shumë më pak i pranishëm në spektrin medial, shkruan “Kosovarja”.

E, megjithatë, edhe djali i Shyhretes, Kushtrimi, e ka mjaftë të përditësuar Instagramin e tij, por ja që vëmendja është e përqendruar kryesisht tek Learta.

Ndryshe, Kushtrim Salihu ka mjaftë ndjekës dhe fotot e tij i pëlqejnë shumë njerëz, shkruan “Kosovarja”.

Çifti i ri, që janë prindër të një djali, dalin herë pas here së bashku në mbrëmje. Kur Kushtrimi del me të shoqen, nuk i kursen pozat, si në këtë rast./Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË