Ekipi i Kosovares

Puna e shkëlqyer dhe korrekte e ekipit tonë e ka renditur Kosovaren si burimin kryesor të informimit në vend. Falë përkushtimit dhe bashkëpunimit të ngushtë në mes të punonjësve, në Kosovare numërohen miliona shfletime të lajmeve të lexuara çdo muaj.

Stafi

Kryeredaktor:
Gani Dili
[email protected]

Redaktor:
Isa Ilazi
[email protected]

Redaktor:
Nderim Neziri
[email protected]

Menaxher:
Driton Dili
[email protected]

Gazetar:
Safet Krivaça

Gazetar:
Besiana Dili

Gazetar:
Mimoza Jakupi

Gazetar:
Rilinda Krasniqi

Gazetar:
Dionita Sadrija

Sekretar:
Nazmi Rrmoku

Dizajner:
Labinot Berbatovci
[email protected]