Vala

Mendja e shumë njerëzve që përdorin rrjetet sociale është lakuar së fundmi.

Kjo për shkak të një imazhi që po qarkullon vrullshëm dhe po i ‘çmend’ të gjithë.

Imazhi, i cili tregon tre vija ngjyrash është vështirë të deshifrohet se çfarë është realisht. Disa besojnë se kjo duket si një plazh, të tjerët janë të bindur se fotografia është e një derë.

Rebecca Reilly ishte e para që e ndau këtë foto në Twitter dhe ajo u kërkoi të tjerëve që t’i jepnin përgjigje pyetjes “A është një derë apo një plazh?”. Po ju çfarë shikoni?/Sh.com

 

MUND TË JU PËLQEJNË