Vala

Është nënë dhe gjyshe, por bashkëshortja e këngëtarit Sinan Vllasaliu po vazhdon të jetë shumë në formë.

Këtë e shohim përmes imazheve të publikuara në “Instagram”, ku ajo shihet së bashku me nipin dhe mbesën.

Teuta dukej kaq në formë edhe përkundër viteve.

Ndryshe, Sinani dhe Teuta kanë shumë vite të martuar dhe janë prindër të një vajze, e cila tashmë i ka bërë edhe gjyshër.

Loading...

MUND TË JU PËLQEJNË