Shumica e njerëzve besojnë se flokët e thinjura në një grua janë një shenjë e bukurisë dhe moshës së shtyre.

Por të kundërtën e mendoi 26-vjeçarja, Martha Truslow Smith, e cila nuk ka ngjyrosur flokët e saj që t’i mbulojë thinjat.

Ajo nga kjo ka krijuar një llogari në Instagram ku publikon fotografi të grave të cilat me krenari mbajnë ngjyrën e hirtë të flokëve të tyre.Këto gra janë të guximshme më shumë se sa gratë tjera të botës, transmeton Klan Kosova.

MUND TË JU PËLQEJNË