Vala

Qytetarë të shumtë të Gjakovës sot ishin mbledhur që nga ora 8 e mëngjesit për të protestuar kundër ardhjes së pelegrinëve serbë në këtë qytet.

Serbët nuk shkuan fare në Gjakovë, pasi sipas Ministrisë së Jashtme, ata nuk kishin marrë leje.

Por për disa orë qytetarët mbajtën protestë, ku në duar mbanin pankarta dhe emrat e kriminelëve serbë, të cilët qytetarët gjakovarë i bënë përgjejgës për krimet e kryera gjatë luftës në Kosovë.

Gjatë kohës sa është mbajtur protesta, një nënë gjakovare ka mbajtur një fjalim para gazetarëve.

Ajo me plotë mllef ka mallkuar kriminelët që bën krime në Gjakovë duke ia vrarë më me të dashurit e tyre, e ka kritikuar edhe qeverinë e Kosovës që nuk po bën asgjë që kriminelët të vihen para drejtësisë.

Për më shumë ndiqni fjalimin e saj emocionues:

Loading...

MUND TË JU PËLQEJNË