Elita Rudi është prezantuesja e njohur e cila për pamjen dhe po ashtu aktivitet e saj komentohet shumë.

Ajo së fundi ka publikuar imazhin e ri ku shihet vet ajo dhe prapa saj qëndron fotografia e saj me Gjikon, tashmë bashkëshortin.

Elita shihet duke bërë me dorë nga fotografia e varur në mur.

Rikujtojmë, që çifti Elita dhe Gjiko të kurorëzuar gjatë verës së vitit 2018 janë në pritje të lindjes së fëmijës së tyre të parë.

MUND TË JU PËLQEJNË