Vala

Është ndër humoristët i cili i sjellë vetëm të qeshura publikut ndër vite, shkruan Kosovarja.

E me të njëjtën dozë vazhdon edhe sot e kësaj dite.

Me që sot në familjen r tij është një ditë e veçantë, ku bashkëshortja e tij Shukrija e ka ditëlindjen, edhe urimin Cima e ka bërë me sarkazmë.

“Sot ka datlindjen Shukrija…urime dhe 100 tjera te uroje…se ti je e vetmja qe mke duru gjith kto vite se tjeter kush skish mujt” , ka thënë ai për gruan e tij.

Shikojeni./Kosovarja/

Loading...

MUND TË JU PËLQEJNË