Çdo derë, dollap dhe mbyllje tjetër ka nevojë për një çelës për t’u hapur.

Dhe duke pasur parasysh se çelësat mund të humbin apo të thyhen, një metodë e shpejtë për kopjimin e çelësit sigurisht se ju kryen punë.

Kështu, një video në ‘YouTube’ e tregon mjaft mirë procedurën se si ta kopjoni një çelës në mënyrë të thjeshtë. E tëra çfarë ju duhet është një shkrepëse, një ngjitës, gërshërë dhe një kanaçe alumini.

Qoftë nëse është e dobishme për ju apo jo, ta shohësh se si kopjohet një çelës në këtë video është mjaft mbresëlënëse.

MUND TË JU PËLQEJNË