Shpesh kemi hasur tek këngëtaret tona që të mos pranohen ashtu siç mendojnë dhe të marrin fjalë nga më të papriturat nga fansat e tyre.

Kjo pasi që jo gjithmonë pëlqehen dhe pastaj nuk kanë si mos të vijnë kritikat dhe komentet e ndryshme nga audienca.

Me këtë gjë duket të jetë përballur së fundi edhe Dafina Zeqiri, e kjo si rezultat i disa zhveshjeve dhe tatuazheve të saj.

Ishin komentet e fansave të cilat shpërthyen duke e goditur artisten me fjalë nga më të pikaturat, pasi nuk mund të themi se nuk është kështu.

E njëri ndër më interesanti ishte ai i cili iu drejtua asaj duke i thënë se “O ti dreqin në shishe pe shishe bre”.

 

Dhe kjo vërtetë që të bën të kuptosh se edhe publiku e ka kuptuar se Dafina është Dafinë dhe arrin gjithmonë atë që do për shkak të karakterit të saj shumë të fortë. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË