Thuhet se gjatë marrëdhënies ka disa mënyra për të vërtetuar nëse partnerja ju ka tradhtuar ose jo. Në fakt sipas ekspertëve, ekziston një dhe duhet t’i vini veshin në kujtimin e parë të fjalës nëse jeni të pasigurt për ndjenjat që ka partnerja ndaj jush.

Femrat që bëjnë orgazma të rreme gjatë marrëdhënies janë më pak të besueshme. Kjo vjen nga një anketim që ka marrë rastet e 138 femrave dhe 121 meshkujve heteroseksualë i ka pyetur për tradhtinë.

Ekspertja, Tammy Nelson zbuloi se 80% e femrave kanë pranuar se bëjnë orgazma të rreme gjatë marrëdhënies.

Por, sa më të shpeshta janë këto raste, aq më të larta janë mundësitë që një femër të ketë tradhtuar në të kaluarën dhe të tradhtojë në të ardhmen.

Studimet e mëparshme kanë treguar se gratë që bëjnë këto veprime janë të pakënaqur nga marrëdhënia me partnerin dhe kërkojnë kënaqësi diku tjetër.

MUND TË JU PËLQEJNË