Vala

Sevdai Radogoshi dhe Rasim Thaqi janë dy nga humoristët më të dashur dhe më të pëlqyer kosovarë.

Ata pavarësisht viteve po arrijnë të sjellin ende projekte për adhuruesit e tyre.

Madje ata shumë shpejtë po premtojnë edhe një projekt të radhës, por s’do të jenë të vetëm.

Bashkë me ta do t’jenë edhe dy djemtë e tyre, të cilët po ndjekin hapat e baballarëve të tyre.

Sigurisht të gjithë janë në pritje se me çka do t’i argëtojnë katërshja këtë fundvit

MUND TË JU PËLQEJNË