Quhet Brikena Beqiri dhe është bërë e njohur prej shumë vitesh, qysh atëherë kur e pamë duke kënduar e menduam se ajo do t’ia thotë këngës për një kohë të gjatë, shkruan “Kosovarja”.

Por, jo. Brikena e ndali rrugën e muzikës dhe iu përkushtua botës së televizionit, duke u bërë një nga prezantueset e programit të mëngjesit në “RTK”.

Brikena Beqiri edhe më tej vazhdon të punoj në televizion, por a e dini që ajo ka studiuar për mjekësi?

Në “Kosovare” keni rast ta shikoni Brikenën si mjeke. A më mirë si prezantuese televizive, apo si “mantelbardhë”? /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË