Ajo pos për këngët e saj, njihet edhe si njëra ndër këngëtaret më elegante të skenës sonë.

Shyhretja është mjaftë aktive në rrjetet sociale, ku ka një mori ndjekësish dhe bën postime nga më të ndryshmet.

E njëri ndër postimet është edhe fotografia e shumë pelqyer ku prezantoi tërë familjen e saj.

E veçanta e kësaj fotografie është mënyra se si ata kanë pozuar, duke vendosur meshkujt nga njëra anë, ndërsa femrat nga tjetra…