Në këtë rast, ky baba ishte i sëmurë me kancer dhe fëmijët e tij organizuan një performancë për të, duke i ftuar të gjithë miqtë e familjes.

Vajza i këndoi këngën ‘7 years old’ në versionin e saj, duke shprehur të gjitha kujtimet me të atin dhe në këtë mënyrë i bënë atij surprizë madhështore për ditën e baballarëve. /Lajmi.net/