Këtë vit do të gjitha nuancat e së kuqes, duke filluar nga ngjyra rozë e deri te ajo portokalli apo nud janë të lejuara. 

Një e lyer buzësh me ngjyrën lejla dhe ju do të ndjeheni tjetër njeri.