Ai është bërë pjesë e pandarë për ta dhe një pjesë të mirë të ditës, njerëzit sot e kalojnë duke parë foto, biseduar, apo duke kontrolluar të tjerët në Instagram. Ky rrjet social ka rezultuar si I suksesshëm edhe për lidhjet online sepse shumë të rinj janë njohur aty. Por janë disa gjëra që nëse meshkujt janë në një lidhje, nuk duhet t’i bëjnë sepse nuk do ngjante mirë te partnerja e tyre. Intv.al ju tregon se cilat janë ato:

1-Ju shikon stories por nuk të kthen përgjigje
Atëherë ose është mërzitur me ty, ose nuk do të flasë.

2-Bën foto vetëm për veten, juve nuk ju nxjerr në foto
Me siguri për atë nuk dukeni mirë.

3-Ai shkruan përshkrime, tekste të gjata në çdo foto të tyre saqë ju duhet 1 orë për ta deskriptuar.

4-Poston ose ju dërgon MEME koti në Insta Direct

Instagrami është plot me MEME të bukura, nëse ai zgjedh ato më të këqijat, do të thotë që nuk ka sens humori

5-Nuk i përgjigjet mesazheve tuaja
Mos rrini me dikë që nuk ju kthen përgjigje atëhere kur ju keni nevojë

6-Vendos “hashtags” për të marrë më shumë “like” dhe më pas i fshin.
Nëse këtë nuk e bën për të fituar para, atëherë nuk i intereson njeriu për fotot e tij të zakonshme.

7-Poston në story çdo gjë që shikon
Çuna, nuk na hyn në punë se çfarë ushqimi po hani, jeni në kalçeto apo jeni duke luajtur Play Station

8-Thotë që do të ketë më shumë “folloëers” se “folloëing”
Kjo është me të vërtetë e tepërt

9-Ai shikon ende profilet e ish të dsahurave në Instagram
Nëse ai e bën këtë gjë, do të thotë që ndjen ende, në mos dashuri, ka dëshirë të dijë se çfarë po bëjnë ato me jetën e tyre.

10-Pëlqen fotot e modeleve të Instagramit
Çuna, thjesht do mërzisni partneren tuaj, asaj modeles as nuk do ti interesojë për zemrën që i keni postuar në foto, apo për atë like që i keni bërë.

11-Rrotullon sytë sa herë që I kërkoni tju bëjë një foto

Ajo femër që ka partnerin e saj fotograf personal, është më e lumtura në botë, nëse I dashuri juaj nuk e bën këtë, tërhiqjani pak vëmendjen.

12-Nuk publikon foto me ty në profilin e tij në Instagram
Mos vallë flet me ndonjë femër tjetër dhe nuk do që ajo tjetra ta dijë për ju të dy.